Miljöer i utställningen

Mejeriets arkiv. Okänd fotograf.

Vi har haft innehållsmöte i produktionsgruppen för Popstad-utställningen på Kulturen. Mycket spännande diskuterades och vi pratade bland annat om hur vi gör för att på bästa sätt ta tillvara de önskemål som kommit in på vad som ska finnas med i utställningen.

I en tråd på facebook har vi efterlyst era önskemål om vad som ska finnas i utställningen. Det verkar som att många vill se miljöer, interiörer från olika ställen och olika rum. Som förslag har bland annat kommit:

• Replokal

• Tonårsrum

• Förfestrum

• Hångelrum (Klubb Kashban?)

• Skivaffär (Folkårock?)

Dessa rum måste fyllas med saker, föremål, möbler, tekniska prylar, affischer, skivor osv. Där behöver vi er hjälp!

Vi fortsätter på facebook. Där ber vi er fylla i listor med vad som skulle kunna finnas i de olika rummen. Fyll på med vad ni tänker ska finnas, så ska vi se till att göra rummen intressanta och spännande. Vi samlar listorna här på bloggen sedan, för att det ska vara lättare att hitta tillbaka till dem.

Har du saker hemma? Då är du mer än välkommen att låna ut till utställningen. Kontakta oss eller kom på insamlingskväll.